Sponsors

Talento

Talento

Talento
is een online programma voor teamorganisatie en talentontwikkeling, en stelt een club en haar trainers op een gebruiksvriendelijke manier in staat om de prestaties van de teams en de ontwikkelingen van de spelers inzichtelijk te maken.

Talento helpt de trainer bij het voorbereiden van de wedstrijden en trainingen, bij het vastleggen van wedstrijddetails, het maken van een opstelling, absentieregistratie, spelersbeoordelingen, statistieken, scouting etc. Daarbij kunnen Trainers en leiders gratis gebruik maken van de Trainers-app voor gebruik op de smartphone en kunnen hiermee tijdens de wedstrijd alle statistieken invullen.

Talento is er niet alleen voor trainers, maar ook voor coördinatoren, technisch kader en scouts. Voor meer info kijk op http://www.talentovoetbal.nl/

Talento is partner van de Topshelf GSN  Academy en ondersteunt deze academy o.a. met ons spelervolgsysteem.

Speciale actie: Als een club via Girls Soccer Academy van Talento gebruik gaat maken krijgen zij een korting van € 100,-

De helft van deze korting ( €50,-) stelt Talento dan beschikbaar voor de goede doelen van de Topshelf GSN Academy! Voor meer info en de voorwaarden mail naar info@talentovoetbal.nl of bel direct met  Ruben Lankhorst (0620536182)

 

Sportieve groet,

Ruben Lankhorst

M: 06 20536182
E:  ruben@talentovoetbal.nl
Wwww.talentovoetbal.nl


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!