Sponsors

Girls Soccer Nederland Academy

De Girls Soccer Nederland Academy bestaat uit twee onderdelen:

1. De Sportsworld Training Academy (8 t/m 18 jaar)   Seizoen 19-20 o.a. locatie vv DSVP

2. De Sportsworld Game Academy (8 t/m 18 jaar)


De Sportsworld Training Academy:


De training academy verzorgt topsport trainingen van 60 minuten (exclusief FIFA 11+ warming up van 10/15 minuten), welke in het teken staan van indivduele ontwikkeling richting profvoetbalster. Alle facetten van het moderne voetbal komen aan de orde en daarnaast is er de ruimte om de voortgang van onderdelen te meten en te verbeteren.

Zo heeft elke speelster elke training haar eigen uitdagingen en doelstellingen welke we vervolgens vastleggen en samen met de speelster en haar ouders evalueren.

De trainingen worden altijd gegeven in groepjes van minmaal zes maar maximaal 8 speelsters, dit onderleiding van een hoofdtrain(st)er en assistent train(st)er. Dus altijd 1 train(st)er op 4 speelsters.! 

De trainingen zijn voornamelijk op zondagen en in vakanties. 

De kosten voor een training bedragen € 10,00 per speelster, altijd in een pakket van  trainingen vooraf te voldoen. Girls Soccer Nederland is geen voetbalschool en kan door sponsoring de kosten voor elke deelnemer laaghouden. Wij vinden, tezamen met onze hoofdsponsor Sportsworld dat topsport voor meisjes voor elk meisje toegankelijk moet zijn. 

Wat bieden wij:

- FIFA 11+ warming up
- (Individuele) techniektraining 
- Looptechniektraining
- Coordinatie & balans
- Functionele conditie & krachttraining
- Eigen volgsysteem (QP-A)
- Evaluatie & ontwikkelingsgesprekken
- Mentale begeleiding
- Voedingsadvies & begeleiding
- Brain (awerness) training
- Vers fruit en verantwoorde sportdrank

Daarnaast maakt elke speelster uit de Sportsworld Academy kans om geselecteerd te worden voor een Sportsworld Academy team.

De eerste locatie voor het seizoen 2019-2020 is reeds bekend. vv DSVP te Pijnacker. Wij gaan op zondagen door tot eind juni.

Wil u meer informatie? of aanmelden? dit kan via: veysel@girlssocceracademy.nl

De Sportsworld Game Academy:

De Sportsworld Academy teams bestaan uit speelsters uit geheel Nederland welke niet actief zijn bij een BVO. Deze speelsters komen 1 tot 2 keer per maand bij elkaar voor een (inter)nationale BVO wedstrijd of een (inter)nationaal BVO toernooi.

Elke activiteit voor deze teams wordt zorgvuldig uitgekozen en bestaat uit een wedstrijd of toernooi tegen de allerbeste profclubs uit hun eigen leeftijdscategorie.

De Sportworld Academy teams zijn door geheel Europa graag geziene gasten op toernooien en jaarlijks kunnen we kiezen uit sterkst mogelijke toernooien. Wij gaan bijvoorbeeld al sinds de oprichting van Girls Soccer Nederland naar de toernooien van Zulte Waregem (BEL) en KAA Gent Ladies (BEL).

De kosten voor een wedstrijd bedragen € 10,00 per speelster per activiteit en € 109,00 per seizoen van 10 activiteiten. De teams bestaan uit maximaal 16 speelsters waarvan minimaal een en maximaal twee keepsters.

De staf bestaat altijd uit minimaal drie stafleden, een hoofdtrainer, teammanager/verzorgster en assistentrainer/assistent scheidsrechter.

Wat bieden wij:

- FIFA 11+ warming up
- Professionele wedstrijdvoorbereiding
- Optimale tactische voorbereiding
- Activiteit onder de hoogstmogelijke weerstand binnen eigen leeftijdscategorie
- Vers fruit en verantwoorde sportdrank

Deelname aan een Academy team is mogelijk na een selectie tijdens de Sportsworld Training Academy en/of een selectie op uitnodiging op basis van scouting en/of eerdere deelname aan een Sportsworld Academy team

Wil u meer informatie? Dit kan via: veysel@girlssocceracademy.nl
Aanmelden? Ga dan naar het tabblad aanmelden

Het seizoen 2019-2020 bestaat Academy uit vijf teams, U11, U13, U15, U17 en U19 (Jong GSN)

U11 = 2009-2010-2011 (3 x 2012 mogelijk)
U12 = 2008-2009 (extra)
U13 = 2007
U15 = 2005-2006
U17 = 2003-2004
U19 = 2001-2002-2003 (3 x 2000 mogelijk)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!