Sponsors

Geschiedenis GSN BVO tournament

Girls Soccer BVO tournament:

Het internationale BVO toernooi van Girls Soccer Nederland is inmiddels een begrip geworden, tijdens het huidige seizoen, 2018-2019 staat alweer de 5e editie op het programma.

Elk jaar wordt het deelnemersveld internationaler en sterker en zijn er steeds meer grote sponsoren die graag een bijdrage leveren aan dit uniek evenement. Voor het seizoen 2018-2019 zijn dat o.a. de keten NH Hotels.

1e jaar: Locatie Sportlust'46 met deelname van de 1e BVO, Zulte Waregem

2e jaar: Locatie Stedoco met deelname van meerdere BVO's uit Belgie en Duitsland met daarnaast de sterkste meisjesteams uit Nederland uitkomend in een jongenscompetitie. Tijdens dit toernooi tevens een oefenwedstrijd tussen Sportsworld O18 - ADO Den Haag vrouwen O18 schaduwteam

3e jaar:

4e jaar: Locatie RCL, Leiderdorp, leeftijdscategerieen, O12, O15 en O17. 34 deelnemers uit Belgie, Nederland en Duitsland. Winnaar O15; KAA Gent, winaar O17: Borrusia Monchen Gladbach.

5e jaar: vv VUC, Den Haaf, leeftijdscategorieen O15 en O17.

TIjdens het 5e seizoen zijn er maar liefst 36 deelnemende teams uit meer dan 10 landen.

Tevens een vijf jarig overeenkomst getekend met vv VUC wat er voor zorgt dat het BVO toernooi de komende jaren een vaste locatie heeft en het toernooi langzaam nog verder uitgebouwd kan worden.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!