Sponsors

Open dag FC Zoetermeer / Girls Soccer Nederland

Beste Speelsters van FC Zoetermeer,

 

Op zondag 26  mei organiseert FC Zoetermeer van 14.00 uur tot 16.00 uur een Meidenclinic. De Meidenclinic wordt gegeven door Veysel Kaya (o.a. Hoofdtrainer van ADO meisjes Academy en Girls Soccer Nederland én beoogd Hoofdtrainer meiden van FC Zoetermeer).

De Meidenclinic is een middag waarop alle meiden welkom zijn die altijd al graag hebben willen voetballen of al voetballen bij een vereniging. Uiteraard geldt dat natuurlijk ook voor onze eigen speelsters van FC Zoetermeer!

De speelsters van MO17 en MO15 zijn van harte welkom om zelf mee te doen, of om te assisteren bij de clinic. Het zou mooi zijn als jullie er allemaal bij kunnen zijn. Je mag zelf dus aangeven wat je die middag wilt doen, maar als je je aanmeldt dan reken ik er uiteraard op dat je er bent.

Misschien ken je vriendinnen die al voetballen bij een andere vereniging of die willen gaan voetballen (of daar nog over twijfelen) enthousiast maken om zich aan te melden voor 26/5. Het zou toch mooi zijn als we ook in jullie leeftijdscategorie meer meiden naar FC Zoetermeer kunnen halen.

 Meld je aan via meidenclinic@fczoetermeer.nl . Aanmelden kan tot 20 mei.

 

Vermeld hierbij: Je naam, geboortedatum (i.v.m. de indeling), of je al voetbalervaring hebt en eventueel bij welke vereniging je nu voetbalt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!