Sponsors

Informatie & Visie

Informatie, visie & aanmelden:

TIjdens het seizoen 2019-2020 start, in samenwerking met een drietal locatie, de 6e editie van de Sportsworld Academy.

1. vv DSVP - Locatie Pijnacker (regio Rotterdam, Den Haag e.o)
2. Voetbal is voor meisjes - Locatie Nuenen (regio Eindhoven e.o)
3. sv Zwolle - Locatie Zwolle (regio Zwolle e.o)

Activiteiten:

We organiseren twee keer per seizoen een reeks van 10 trainingen. De eerste reeks is voor de winterstop en de tweede reeks is na de winterstop. TIJdens de 20 activiteiten besteden we aandacht aan alle aspecten uit het moderne voetbal. Ook nemen we de tijd om stil te staan bij aandachts en ontwikkelpunten van de speelsters. Elke vierde training zullen we een aantal testen toevoegen aan het programma, deze uitslagen zullen we dan delen met de speelster en de ouders. 

Ook besteden we tijdens het programma aandacht aan gezonde voeding en introduceren wij video analyse. Alle speelsters krijgen tijdens de reeks de mogelijkheid eigen beelden te bekijken en te analyseren, dit levert voor iedereen leuke en bruikbare informatie op.

Mocht iemand nog vragen hebben dan zijn wij uiteraard altijd bereikbaar!

Alle speelsters, mochten ze dit leuk vinden uiteraard, kunnen tevens in aanmerking komen voor een van de Sportsworld Academy teams. Deze teams touren al zes jaar succesvol door Europa langs de internationale velden en nemen deel aan wedstrijden en toernooien op internationaal BVO niveau.

De teams worden samengesteld uit de beste speelsters van de Academies en activiteiten in het land. De Sportsworld Academy teams komen gedurende het seizoen gemiddeld 1 a 2 keer per maand bij elkaar voor een (inter)nationale BVO activiteit.

Impressies:

U kunt op instagram, @girlssoccernederland_gsn en facebook, www.facebook.com/girlssoccernederlandgsn een impressie krijgen van onze trainingen en/of andere activiteiten.

Aanmelden:

Via de aanmeldpagina kun je je aanmelden voor de 1e en/of 2e reeks 2019-2020. Je ontvangt direct een bevestiging van je aanmelding.

Let op! de eerste training is dit seizoen een kick-off en daar kun je gratis aan meedoen, na de eerste training kun je dan besluiten om verder te gaan met de reeks.

De kosten voor de reeks kunt u overmaken naar Stichting Int. Soccer Events op rekeningnummer NL81 SNSB 0902 1296 43 onder vermelding van: voornaam & achternaam, 1e of 2e reeks .................. Academy 2019-2020.

Na ontvangst van de betaling krijgt u bevestiging van aanmelding en betaling en houden wij u op de hoogte van het aankomende programma.

1. DSVP-Pijnacker:

De Sportsworld Academy is, net als de meidenafdeling van vv DSVP al jaren een begrip in de regio, dit was mede de aanleiding voor het gezamenlijke intiatief om de Academy aankomende seizoen naar Pijnacker te brengen.

vv DSVP neemt opleiden van meisjes erg serieus en Girls Soccer Nederland heeft daarnaast een geheel eigen kijken en visie ontwikkelt als het gaat om het individueel beter en sterker worden tijdens trainingen en wedstrijden.

Tezamen gaan we aankomend seizoen 20 activiteiten aanbieden voor alle meisjes spelend bij vv DSVP maar daarnaast uiteraard ook voor alle meisjes uit de regio en daarbuiten.

Zowel vv DSVP als Girls Soccer Nederland dragen graag hun steentje bij aan de dromen en ambities van jonge voetbalsters.


2. Regio Eindhoven & Voetbal is voor Meisjes 

Voetbal is voor meisjes (bekend van o.a. team Eindhoven) gaat dit seizoen intensief samenwerken met Girl Soccer Nederland.  Gezamenlijk willen zij zich gaan richten op het opleiden van meisjes met een droom en ambitie richting het profvoetbal en wil de opleiding gaan faciliteren voor alle meisjes in de regio. 

Voetbal is voor meisjes is een begrip in de regio Eindhoven en omstreken, al een aantal jaar zetten ze zich succesvol in om meiden een mooi platform te bieden om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe ervaringen op te doen.

Tijdens het seizoen 2019-2020 zal ook in de regio Eindhoven en omstreken dit mooie en unieke platform voor meisjes worden aangeboden

3. sv Zwolle-Zwolle

Informatie volgt.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!