Sponsors

DSVP

DSVP:

DSVP heeft een rijke historie als het gaat om het vrouwen en meisjesvoetbal in Nederland. De club heeft altijd als visie voor het vrouwenvoetbal gehad om plezier en prestatie te combineren. 

Het plezier binnen de vrouwen en meiden afdeling heeft geleidt tot een van de succesvolle speerpunten binnen de club, namelijk de grootste vrouwen en meisjesvoetbal tak van Zuid-Holland, deze titel dragen ze al jaren met trots.

Op prestatief gebied spelen, naast de recreatieve teams in de meidencompetities uiteraard, diverse meidenteams al jaren traditioneel in een jongenscompetitie. Dit met veel sportief succes. Op het moment (seizoen 2018-2019) doet bijvoorbeeld het meisjes Onder 13 team mee om het kampioenschap in de 1e klasse jongens D wat, los van de eindklassering, al een uitstekende prestatie van de meiden is.

Deze duidelijk visie heeft er ook voor gezorgd dat er jaarlijks diverse speelsters uit de meidenafdeling doorstromen naar de senioren. Het 1e elftal, het vlaggenschip van de afdeling presteert al jaren goed in de hoogste regionen van het vrouwenvoetbal. Het gegeven dat dit voornamelijk wordt gedaan met speelsters uit eigen jeugd is ook een prestatie op zich.

DSVP hoop zich de komende jaren verder te ontwikkelen en verder door te groeien in het vrouwen en meidenvoetbal.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!