Sponsors

Visie Europa League

Visie:

De Sportsworld Europa League is in het seizoen 2015 gestart met als doel nog meer wedstrijden op het hoogst mogelijkje niveau per leeftijdscategorie te creeeren en de weerstand voor speelsters te vergroten.

In 2015 bleek dit enkel mogelijk door het oprichten van een internationale competities met de sterkste teams uit Nederland, Belgie en Duitsland waarbij de onderling afstand maximaal 200 kilometer betrof. Om de onderlinge afstanden te verkleinen kwamen er ook diverse neutrale locaties welke gastheer waren voor diverse internationale topwedstrijden voor meisjes.

We zijn in 2015 gestart met de leeftijdscategorieen O13, O15 en O17, later kwam hier zelfs nog de O11 en O16 bij.

Deelnemers van de afgelopen seizoenen waren onder andere:

Borrussia Monchen Gladbach (DUI), Allemania Aachen (DUI), KAA Gent (BEL), KVC Westerlo (BEL), SK Heist (BEL), Racing Genk (BEL), West Flames / Club Brugge (BEL), DIA meisjesacademie, FC Eindhoven, SC Woezik, vv Eldenia, SC 't Gooi, UVVA, DSVP, JVC Cuijck, FC Trias, Alliance'22, DESTO, Orion, JVOZ, SteDoCo, ADO Den Haag, MTO de Kempen, De Treffers, Haarlemse Voetbal Academie, OJC Rosmalen, JEKA, Excelsior Rotterdam en de Sportsworld Academy

Het seizoen 2019-2020 gaan we van start met de 6e editiie van de Europa League. Dit in de leeftijdscategorieeen: U13, U15, U17 en jong.

Mocht je vragen hebben? Stel ze gerust! Stuur u vraag naar: veysel@girlssocceracademy.nl

De opzet voor het nieuwe seizoen is 7 deelnemers per leeftijdscategorie en eventueel een eindfinale. Kijk voor alle informatie op de posters per leeftijdscategorie.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!